fbpx
Abeille Royale-lotiune fortifianta cu laptisor de matca

Abeille Royale-lotiune fortifianta cu laptisor de matca

Abeille Royale-lotiune fortifianta cu laptisor de matca

Formula imbogatita cu laptisor de matca ofera prospetime si confort, iar textura lejera se absoarbe imediat in piele avand rolul de a amplifica eficacitatea rutinei Abeille Royale.

Combinand natura si eficacitatea, lotiunea fortifianta are la baza cea mai recenta inovatie tehnologica, laptisor de matca micro-incapsulat in lipozomi (sfere microscopice).

Rezultat: stimuleaza rezistenta pielii la stres si ii restabileste vitalitatea. Pe langa textura incantatoare, formula alcatuita cu 98% derivate din ingrediente naturale ofera celulelor pielii energia si nutrientii necesari pentru a se apara de agresiunile externe.

Laptisor de matca- O sursa naturala concentrata de nutrienti esentiali: vitamine (A, B, C si D); acizi grasi; minerale si oligoelemente(calciu, magneziu, fosfor, fier, zinc etc); singura substanta de pe Pamant care contine un acid gras (10HDA, cunoscut si sub numele de Queen Bee Acid) care este puternic implicat in stimularea rezistentei pielii la stres/ restabileste vitalitatea.

Semnatura gamei Abeille Royale, BlackBee Repair Technology, este incorporata si in noua lotiune frotifianta (mix apicol pretios obtinut din mierea Corsicana, miere din Noua Zeelanda si mierea albinei negre).

Tehnologia BlackBee stimuleaza mecanismele de reparare ale pielii la toate nivelurile cheie, pentru a combate ridurile si pierderea fermitatii.

Noul ambalaj respecta criteriile de eco-proiectare menite sa reduca impactul asupra mediului, in conformitate cu angajamentele brandului Guerlain WW.

Produsele din gama de ingrijire Abeille Royale, demonstreaza faptul ca frumusetea si ingrijirea pielii se combina foarte bine cu luxul, eficacitatea si responsabilitatea.

Formula nu contine: alcool; alergeni; silicon; surfactanti.

Laboratoarele Guerlain au conceput un ulei de curatare cu textura catifelata si parfum delicat de miere& acord floral.

In contactul cu apa, uleiul de curatare devine instant o emulsie usor laptoasa, incantatoare.

Indeparteaza delicat toate tipurile de machiaj, chiar si cel rezistent la apa, curata in profunzime pielea de impuritati si efectele poluarii (microparticulele de poluare).

•Pune cateva picaturi in palme •Maseaza usor tenul •Clateste cu apa; Respecta PH-ul pielii; Mentine nivelul de hidratare a pielii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: