fbpx
frumusete Ghidul Miresei

5 Lucruri pe care trebuie să te asiguri că le ai la nunta ta

Ziua nunții este fără doar și poate una dintre cele mai importante zile din viața fiecăruia. Domnișoarele, în special, visează la această zi încă de când erau fetițe și și-au imaginat cu lux de amănunte cum ar trebui să arate nunta visurilor lor.

Chiar dacă o nuntă este un eveniment deosebit, care se întâmplă de regulă o dată în viață, acesta vine cu stresul de rigoare. Să organizezi nunta de vis, unde să aduci toate rudele dragi, care poate nu se înțeleg tocmai de minune, să alegi meniul ideal astfel încât să mulțumească pe toată lumea, dar și tu să te simți perfect, poate fi o adevărată probă de foc.

Poate alegi să apelezi la o companie specializată în organizarea de nunți. Astfel, povara va deveni mai ușoară, dar cu siguranță va veni cu un cost.

Astăzi îți sugerăm cinci lucruri pe care trebuie să te asiguri că le ai în ziua nunții.

k

  1. Lumânările de cununie

Deși poate suna banal, să găsești lumânări de cununie ideale se poate dovedi dificil.

Dar să presupunem că ai scăpat deja de această grijă, sau că te ajută nașa să le alegi.

Ai mare grijă să nu le uiți.

Ai fi surprinsă cât de ușor este să uiți lumânările de cununie în mașină sau acasă. Tu și partenerul tău veți fi deja destul de stresați, nașii cu siguranță vor avea și ei multe pe cap; lumânările ar putea rămâne ultima voastră grijă.

Încredințează sarcina lumânărilor de cununie cuiva care nu are nimic altceva de făcut și care nu este distras de alte detalii. Asta înseamnă că trebuie să excluzi nașii, părinții și socrii. Roagă domnișoara și cavalerul de onoare să se asigure că lumânările sunt unde trebuie.

  1. O pereche de pantofi comozi

O zi întreagă petrecută pe tocuri, la care se adaugă și stresul de a fi în centrul atenției, nu este cel mai confortabil lucru. Vei arăta cu siguranță minunat, dar nu te vei simți bine.

Împachetează din timp o pereche de pantofi comozi în care să te poți schimba rapid când simți că picioarele încep să-ți zică că s-au săturat de tocuri. Poți alege o pereche de balerini eleganți, sandale cu talpa ortopedică – nu prea înaltă, sau poteți fi neconvenționali să vă luați teniși.

  1. Un fotograf, și, eventual un videograf

Cu toții am văzut fotografii de la nunta părinților și a bunicilor. Fotografiile la nuntă sunt la fel de importante precum tăierea tortului sau aruncarea buchetului.

Probabil fotograful și videograful este printre primele griji când începi să organizezi o nuntă.

Dar dacă prețul sau indisponibilitatea fotografului ideal te descurajează și amâni, este posibil să ajungi cu foarte puțin timp înaintea zilei 0 și să realizezi că nu ai fotograf.

Este ușor să te prinzi cu alte detalii – sunt foarte multe – așadar asigură-te că are cine captura momentele de neuitat de la nunta ta.

  1. Rochia potrivită pentru domnișoara de onoare

De regulă domnișoarele de onoare au rochii identice.

Cel mai sigur este să alegeți rochia împreună, din timp. Astfel te vei asigura că rochia se potrivește cu tema nunții. Nu în ultimul rând, să recunoaștem, nici o mireasă nu își dorește să fie eclipsată de propria domnișoară de onoare în ziua nunții, așadar este și acesta un aspect de luat în considerare.

Totodată, va fi o experiență unică pe care tu și prietenele tale apropiate nu o vor uita prea curând. Alegerea rochiilor este cu siguranță un moment deosebit, plin de distracție și râsete. Fă-l să merite!

  1. O atitudine de fier

Ziua nunții, deși plină de bucurii, este și plină de stres. Este ușor să îți strici întreaga dispoziție dintr-un lucru banal.

Trebuie să eviți pe cât posibil să te lași doborât sau doborâtă de micile detalii.

Mici sau mari, belelele sunt acolo să ne testeze. Nu le ceda, și folosește-le pentru a-ți face amintiri incredibile în ziua nunții. Vei râde peste ani, când îți vei aminti de problemele peste care a-ți dat în ziua nunții și cum le-ați depășit.

Sperăm că aceste cinci lucruri nu le vei uita pentru ziua nunții tale. Te-ai gândit la ele?

Care a fost cea mai neașteptată situația prin care ai trecut în timpul unui astfel de eveniment?

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d