fbpx
noutati

5 beneficii ale mierii de Manuka pe care nu le știai

5 beneficii ale mierii de Manuka pe care nu le știai

Mierea de Manuka se produce în Noua Zeelanda și oferă mai multe beneficii de sănătate decât mierea clasică. Există o asociație care se ocupă de verificarea autenticității mierii de Manuka pentru a asigura cumpăratorii că achiziționează miere de calitate. Astfel, factorul UMF (Unique Manuka Factor) se acordă în urma unei evaluari atente care urmărește concentrația compușilor specifici ai mierii de Manuka, așadar puritatea și calitatea acesteia. Mierea de Manuka poate avea UMF 5+, 10+, 15+, 20+. Cu cat gradul este mai mare, rezultă că există o concentrație de nectar mai ridicată, prin urmare și prețul crește.

Dacă te supară o durere în gât sau pur și simplu vrei să ai o atitudine proactivă, încearcă să îți faci un obicei din a lua o linguriță de miere de Manuka în fiecare zi. Mierea de Manuka îmbunătațește sistemul imunitar, astfel că nu te vei îmbolnăvi.

  1. Îmbunătățește somnul

Un somn de calitate este important pentru sănătatea noastră, iar mierea de Manuka te ajută să te odihnești după o zi stresantă. Aceasta ajută corpul să elibereze glicogen, substanța esențială pentru ca organismul să funcționeze optim în timpul somnului.

  1. Oferă vitalitate pielii

Mierea de Manuka are efect antiinflamator, prin urmare contribuie la ameliorarea diferitelor probleme ale pielii precum roșeață, descuamare, acnee, eczeme. Așadar, ia în considerare pregătirea unei măști de față pe baza de miere de Manuka. Mai mult decât atât, polifenolii continuți de mierea de Manuka ajută la o bună hidratare a pielii.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d