Sari la conținut
Reclame

Top cizme si ghete calduroase de care ai nevoie iarna aceasta


Cizmele sau ghetele de iarna sunt unele dintre acele lucruri care sunt cu adevarat greu de gasit – atunci cand esti femeie. La urma urmei, iti doresti o pereche de incaltaminte care sa fie calduroasa si sa arate si bine. In plus, nu trebuie sa alegi intre moda si confort.

In timp ce am scris acest mic ghid de cumparaturi, m-am uitat la mai multe cizme si ghete de iarna pe diferite site-uri si am ales cateva care sper sa fie apreciate. Bineinteles, stim ca nu fiecare femeie are nevoie de cizme grele pe care sa le poarte la temperaturi sub 0 grade sau prin zapada. Insa, cunoastem faptul ca majoritatea femeilor care cauta cizme pentru sezonul rece, isi doresc sa nu fie de proasta calitate sau sa permita usor sa intre apa. Ca atare, am inclus o combinatie corecta de optiuni diferite, astfel incat sa fie ceva pentru toata lumea.

Iata topul cu cele mai calduroase cizme si ghete de care ai nevoie iarna aceasta:

8499965 8503360 8503126 ghete-dama-nasali-negre-cu-caratame ghete-dama-piele-edan-maro- ghete-dama-piele-sekili-visinii- zw7n01112dk1501999_diagonala_simpla_fundal_gri ic7s01112dk2079889_diagonala_simpla_fundal_gri Cizme_dama_Maike_Gri__1_ ZY9213-CAMEL1 HY02-BURGUNDY1 cizme-femei-benvenuti-51 ghete-femei-benvenuti-562

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: