Cum sa-ti faci machiajul coafura pentru o seară la cazinou


       Când te pregăteşti pentru o seară la cazinou, nu uita că pe lângă noroc ai nevoie şi de o vestimentaţie elegant completată de un machiaj şi o coafură adecvate. Dacă îţi vine greu să te decizi în privinţa culorii fardului sau a felului în care să-ţi aranjezi părul, nu ar fi rău să te familiarizezi cu atmosfera din cazinouri printr-o soluţie rapidă şi la îndemână: intră pe un cazinou online ca să prinzi gustul aventurii şi să simţi adrenalina cum o ia razna. Cu siguranţă că după această experienţă inedită,vei găsi mai uşor răspuns la întrebările care te frământă. De exemplu, machiajul “smokey eyes”, care adăugă profunzime şi intensitate privirii, este considerat una dintre cele mai potrivite opţiuni pentru o astfel de ocazie.

        Ideea de bază este să conturezi linia genelor cu negru intens şi apoi să realizezi o trecere în degrade de la fardul negru aplicat pe pleoapă până în pliul ochiului, către o nuanţă mai deschisă de mov, albastru, maro, sau verde smarald care merge către tâmplă şi arcadă pentru a alungi şi mări forma ochiului. Pentru un machiaj reuşit, foloseşte o pensulă cu peri moi ca să îmbini armonios cele două culori de fard. Coafura pe care ţi-o alegi trebuie să aibă o linie lejeră şi fluidă, fie că este vorba de o coafură cu părul prins (coc, împletitură, bucle) sau de una cu volum care confera naturaleţe şi eleganţă. Dacă alegi varianta de a juca online, nu trebuie să-ţi mai faci griji pentru ţinută. Indiferent că joci la ruletă, la maşinile de sloturi sau o partidă de blackjack online, important este să ştii regulile jocului.

   Popularitatea cazinourilor online se bazează pe faptul că sunt uşor accesibile atât de la calculator cât şi de pe mobilele tip Iphone sau Android. În plus, lista de jocuri este lungă şi diversă, jucătorii primesc bonusuri consistente extrem de atractive, iar începătorii pot juca pe bani virtuali până când se obişnuiesc şi capătă curaj.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.